Over

Hoi, jij daar (ja jij!), leuk dat je mijn blog hebt gevo3 jaar, freelance vertaler. Maar belangrijker is wie, en wat, ik worden wil. Als ik later groot ben, wil ik graag gelukkig worden. Wat dat precies is, geluk, daar ben ik nog niet over uit.

Er zijn een aantal dingen waar ik blij van word. Die dingen zullen mijn leidraad zijn op deze reis. Zo heb ik onlangs het schrijven opnieuw ontdekt. Bij mijn werk als vertaler ben ik dagelijks bezig met de bouwstenen van tekst en taal. Nu voel ik dat het tijd is om daar ook mijn eigen inhoud aan toe te voegen. Daarom vind je hier behalve blog-artikelen, ook experimenten in het schrijven van fictie.

Daarnaast heb ik een passie voor kleine dingen, zowel letterlijk als figuurlijk. Zo hou ik van kleine, schattige spulletjes en geniet ik van kleine momenten. Daarbij ben ik in de zomer van 2016 de Tiny House-beweging op het spoor gekomen. Die kleine huisjes, met achterliggende filosofie van vrijheid door eenvoud, dát lijkt me wel wat.

En zo ontstond Op zoek naar klein geluk. Een ontmoeting tussen mijn passie voor klein en het schrijven. Lekker vaag, en als zoektocht nog volop in ontwikkeling…

In ieder geval ben ik van één ding overtuigd: geluk schuilt in een klein hoekje. Zoek je mee?